Creatine Monohydraat van Bodystore

Creatine monohydraat van Bodystore kopenCreatine Monohydraat van Bodystore is een creatinesupplement. Creatine levert energie aan de spiercellen. Door een creatinesupplement te nemen, verhoogt het niveau aan creatine in de spiercellen. Hierdoor kun je langer een krachtinspanning leveren op een submaximaal niveau. Bij krachttraining kan dat betekenen dat je net een extra herhaling kunt maken.

Creatine monohydraat is een goedkope en effectieve bron van creatine.

Creatine Monohydraat kopen bij Bodystore:

Bodystore.nl €14,90 / 500 gram Bekijken

Productomschrijving

Bodystore omschrijft dit product als volgt:

“Creatine van Bodystore.nl bevat 100% creatine monohydraat. Het creatine-gehalte in je spieren bepaalt de duur dat een spier maximaal belast kan worden. Door het gebruik van creatine monohydraat beschikken je spieren over meer ATP (adenosine trifosfaat), oftewel over meer energie. Hierdoor wordt de verzuring van je spieren uitgesteld en kan je dus langer en zwaarder trainen. Creatine kan spierkracht opbouwen en de spieropbouw versnellen. Creatine van BodyStore.nl bevat de hoogste kwaliteit creatine monohydraat, 3 maal getest op zuiverheid.

Creatine monohydraat is één van de meest onderzochte sportvoeding ingrediënten. Wanneer je creatine gebruik combineert met regelmatige krachttraining is aangetoond dat het spieromvang, kracht en power verhoogt. Een theelepel Creatine van Bodystore levert vijf gram 99,9 procent zuivere creatine monohydraat. Dit smaakloze poeder mengt gemakkelijk in water, sap of je eiwitshake en helpt om je fitness doelen te bereiken.

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingredienten:

100% Creatine Monohydraat

Voedingswaarden: Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens Bodystore):

Neem dagelijks 1,5 maatschep (5 gram) op een lege maag voor het ontbijt of direct na de training. Inname met water of vruchtensap.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot, ga hier niet overheen

Creatine Monohydraat van Bodystore kopen

Creatine Monohydraat van Bodystore wordt verkocht via bodystore.nl in potten van 500 gram. Met de aanbevolen dosering van 5 gram, heb je met dit product genoeg voor 100 doseringen.

Creatine Monohydraat bestellen:

Bodystore.nl €14,90 / 500 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine. Je kunt bij op je eerste bestelling bij Bodystore 5 euro korting krijgen. Zie meer informatie in het artikel ‘Bodystore korting‘.

Creatine Monohydraat van Bodystore reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending