Creatine Ultra van Body en Fitshop

Creatine-UltraCreatine Ultra van Body en Fitshop is een creatinesupplement met een mix van drie verschillende creatinebindingen. De drie  verschillende soorten die gebruikt worden in creatine ultra zijn: creatine monohydraat (Creapure), creatine nitraat, en creatine HCL.

Creatine is een belangrijke energiedrager in de spiercellen. Met het nemen van een creatinesupplement, verhoog je de hoeveelheid creatine in de spieren, waardoor je langer een zware krachtinspanning kunt leveren.

Tot nu toe is er nog niet genoeg onderzoek gedaan om vast te stellen of de nieuwe vormen van creatine, zoals creatine nitraat en creatine HCL effectiever zijn in het verhogen van de hoeveelheid creatine in de spieren dan het ‘ouderwetse' creatine monohydraat. Wel zijn ze veilig voor gebruik, en alvast te gebruiken in supplementvorm.

Creatine Ultra van Body en Fitshop:

Bodyenfitshop.nl €14,90 / 200 gram Bekijken

Productomschrijving

Body en Fitshop omschrijft dit product als volgt:

“Creatine Ultra – Body & Fit

Het summum in creatine voor de fanatieke sporter en bodybuilder. De 3 sterkste creatines van dit moment, ultra geconcentreerd. Voor 100% vet- en vochtvrij resultaat.

Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate zijn elk afzonderlijk al de 3 sterkste creatines. De werking van deze exclusieve creatines in Creatine Ultra sluit daarnaast ook perfect op elkaar aan waardoor we in staat zijn geweest een ultieme creatine samen te stellen.

Kenmerken Creatine Ultra:
– Het summum voor de fanatieke bodybuilder!
– Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate!
– Ultra geconcentreerd
– Geen vocht
– Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
– Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
– Creatine, ondersteunt meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht bij/i.c.m. explosieve krachtsinspanningen
– Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen

Wat maakt Creatine Ultra zo sterk?

Creatine HCL 1 gram – 1 gram Creatine HCL staat qua werking en kracht gelijk aan wel 10 gram creatine monohydraat.Creatine HCL wordt volledig opgenomen in de spieren. De opname is ook veel sneller, binnen 10-25 minuten wordt Creatine HCL opgenomen.

Creatine Nitraat 1 gram – door veel kenners immidels beschouwd als de meest potente creatine ter wereld. Wij zijn er in ieder geval ook van overtuigd dat Creatine nitraat een geweldig effect heeft. Creatine Nitraat heeft een dubbel effect welke voor een bodybuilder zijn weerga niet kent.

Creapure® Creatine –  veel bedrijven beloven het, met Creapure® creatine weet je het zeker. De allerbeste creatine. Creapure® Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch Creapure® creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De resultaten die je met Creapure® creatine zult behalen zijn sterker. De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde Creapure® is 100% gegarandeerd en dat merk je.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame stoffen per dosering (6,5 gram):

Creapure 3 gram
Creatine nitraat 1 gram
Creatine HCL 1 gram

Voedingswaarden:

100 gram 6,5 gram (1 scoop)
Energetische waarde 172 kJ / 42 kcal 11 kJ / 3 kcal
Eiwitten 0,1 0,0
Koolhydraten 4,0 0,3
  waarvan suikers   1,6   0,1
Vet 0,0 0,0
  waarvan verzadigd   0,0   0,0
Vezels 12,8 0,8
Zout 0,0 0,0

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik: Gebruik: mix per dosering 1 maatschep met 250ml water. Neem 1-2 doseringen per dag.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

Creatine Ultra kopen

Creatine Ultra is een product van het huismerk van Body en Fitshop. In één pot zit genoeg poeder voor 31 scoops. Creatine Ultra is beschikbaar in vier verschillende smaken; Fruit Punch, Orange, Raspberry, en Watermelon.

Creatine Ultra kopen:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine. Body en fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen.

Creatine Ultra reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je meer vooruitgang bij je training? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend