Myprotein CreaPure creatine monohydraat

Myprotein CreaPure creatine monohydraatCreaPure creatine monohydraat is een supplement dat wordt verkocht door MyProtein. Door een creatinesupplement te nemen sla je meer creatine op in de spieren. Creatine levert energie aan de spiercellen. Door te supplementeren met creatine kun je langer een krachtinspanning leveren op een submaximaal niveau.

CreaPure is merk creatine van de Duitse fabrikant Alzchem, en wordt door verschillende supplementenshops verkocht. CreaPure is een zeer zuivere creatine; 99.99% van het poeder in de pot is creatine monohydraat. Ook is CreaPure creatine gemicroniseerd, zodat het beter oplost.

CreaPure kopen bij MyProtein:

Productomschrijving

MyProtein omschrijft dit product als volgt:

“CreaPure® wordt door AlzChem in Duitsland gemaakt, en staat wereldwijd bekent als de puurste en beste kwaliteit gemicroniseerde Creatine Monohydraat beschikbaar.

Er zijn verschillende soorten Creatine momenteel beschikbaar, maar CreaPure® is de enige vorm die consequent als vrij van onzuiverheden en onnodige bijproducten, zoals Creatinine (CRN), Dicyaandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT) en Thioureum, getest wordt. CreaPure® is 99.99% puur Creatine Monohydraat, terwijle andere Creatines vaak maar rond de 99.9% zitten.

Creatine is ideaal voor verschillende sporters, zoals bodybuilders en sprinters, en iedereen die hun kracht, snelheid en spiermassa willen vergroten, wat een bewezen effect van Creatine is. Ook is het aangetoond dat Creatine Monohydraat de hersteltijd verbeterd.

Belangrijkste voordelen

  • Zeer pure vorm van Creatine Monohydraat
  • Gemaakt in Duitsland, door Alzchem
  • Kan de kracht, sterkte en grootte vergroten”

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket – Unflavoured (naturel):

Ingredienten:

100% CreaPure® (Creatine Monohydraat)

Afhankelijk van de smaak zijn er bepaalde zoetstoffen en kleurstoffen die worden toegevoegd.

Voedingswaarden: Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label):

Anderhalve kleine MP maatscheppen (5g) toevoegen aan water, shaken en opdrinken. 1-2 maal daags gebruiken. Na 8 weken één stopweek inlassen en dan weer opnieuw beginnen. Eén afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 3,5g.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot, ga hier niet overheen

MyProtein CreaPure kopen

CreaPure creatine monohydraat is te koop bij MyProtein. Er zijn drie verschillende verpakkingsmaten beschikbaar; 250 gram, 500 gram, en 1000 gram. Met een dosering van 5 gram, is dat dus voldoende voor 50, 100 of 200 doseringen. De grotere verpakkingen zijn relatief gezien goedkoper. Bij MyProtein is CreaPure te kopen in 13 verschillende smaken; Berry blast, Blue raspbery, Cherry Limeade, Grape, Lemon&Lime, Orange, Raspberry Lemonade, Peach/mango, Sour Apple, Sour Raspberry, Tropical fruit, Watermelon, en naturel – zonder smaak.

CreaPure bestellen:

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

MyProtein CreaPure reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend