Myprotein Organic Whey Protein

MyProtein Organic Whey ProteinMyProtein Organic Whey Protein van MyProtein is een biologisch eiwitpoeder om eiwitshakes mee te maken. MyProtein Organic Whey Protein bevat whey concentraat als eiwitbron. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

MyProtein Organic Whey Protein kopen:

MyProtein.com € 10,98 / 250 gram Bekijken
MyProtein.com € 19,82 / 500 gram Bekijken

Productbeschrijving

MyProtein omschrijft dit product als volgt:

“Myprotein's Bio-Whey wordt verkregen uit streng gecontroleerde, gecertificeerde biologische zuivelfabrieken. Gemaakt in de grazige vlakten van het zuiden van Oostenrijk, krijgen onze koeien de volledige vrijheid om door de velden te zwerven en verder te verkennen.

Volledig gevoed op rijke, groene weiden, onze koeien wei is ultra-gefilterd, om een uitzonderlijke product kwaliteit te garanderen. Met een bijzonder hoog niveau van functionaliteit, kan Biologisch Whey met succes worden gebruikt voor vele doeleinden.
Met een heerlijk romige smaak, is Myprotein's Biologische Whey geweldig om te proeven, zelfs zonder smaakstoffen. Vrij van kunstmatige ingrediënten, zoetstoffen of soja. Myprotein’s Bio-Whey is zo gelukkig als de koeien waar het vandaan komt.
Met 20 gram eiwit per portie, draagt Myprotein's Bio Whey bij aan de groei en behoud van spiermassa. Het draagt ook bij aan het behouden van normale botten.”

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Biologische Whey (Melk) eiwitconcentraat (100%).

Allergenen-informatie: Bevat Melk.

Voedingswaarden:

100 gram 25 gram (1 scoop)
Energetische waarde 1731 kJ / 409 kcal 433 kJ / 102 kcal
Eiwitten 80 20
Koolhydraten 12 3,0
waarvan suikers 12 3,0
Vet 4,5 1,1
waarvan verzadigd 3,4 0,9
Zout 0,00 0,00

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens MyProtein): We raden aan 1 grote afgestreken scoop (25 g) met 200 ml water of melk in een Myprotein shaker te mixen voor en / of na de training. Ook kun je op elk moment van de dag een shake nemen om je dagelijkse eiwitinname te verhogen.

Bewaren op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Dit product is bedoeld om naast een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding te gebruiken. Geschikt voor vegetariërs.

Bijwerkingen: Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend.

MyProtein Organic Whey Protein kopen

MyProtein Organic Whey Protein is online te bestellen. Voor een overzicht van alle webshops die dit product verkopen, zie het onderstaande overzicht. Dit product wordt alleen verkocht in zakken van 250 gram. Organic Whey Protein is in één smaak beschikbaar; naturel.

MyProtein.com € 10,98 / 250 gram Bekijken
MyProtein.com € 19,82 / 500 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

MyProtein Organic Whey Protein reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend