Nutrigo Lab Strength Pre-workout

Nutrigo Lab Strength Pre WorkoutNutrigo Lab Strength is een pre-workout booster met cafeïne, beta-alanine, citrulline, en creatine. Pre-workout boosters zijn supplementen die je inneemt voor het begin van je training om een boost in energie te krijgen.

Door met een pre-workout te zorgen voor een energieboost lukt het beter om een zware training af te werken. Voornamelijk als je van tevoren al vermoeid bent. Maar ook zonder vermoeid te zijn, kan een pre-workout je trainingsprestaties verbeteren.

Voor de energieboost bevat Nutrigo Lab Strength 200 mg cafeïne per dosering. Om de prestatie bij korte krachtinspanningen te verbeteren, bevat Nutrigo Lab Strength creatine in twee vormen: malaat en HCL. Daarnaast zit er beta-alanine in, wat juist helpt om verzuring tegen te gaan bij langere inspanningen. Citrulline zorgt voor vasodilatatie, en helpt daarom voor een betere ‘pomp'.

Nutrigo Lab Strength kopen:

Nutrigolab.nl €59,00 / 450 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €118,00 / 1200 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €177,00 / 1800 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €59,00 / 450 gram Bekijken

Productomschrijving

Nutrigolab.nl omschijft dit product als volgt:

“Nutrigo Lab Strength

  • Het verbetert de inspanningscapaciteit tijdens het sporten
  • Vergroot de spierpomp
  • Het vermindert vermoeidheid tijdens stress
  • Geen “cafeïnecrash” -effect

HOE WERKT NUTRIGO LAB STRENGTH?
Nutrigo Lab Strength is het enige dergelijke effectieve supplement dat de duurzaamheid zelfs tijdens de meeste inspanning verbetert. Door elke vezel in je lichaam te stimuleren, zal de formule je voorbereiden voor de grootste uitdagingen. Dankzij de combinatie van maar liefst 18 actieve ingrediënten, hebben we een supplement gecreëerd dat garandeert dat u de top van uw eigen mogelijkheden bereikt.

Het supplement bevat een complex Sterke VASCULAR-booster gericht op het vergroten van de spierpomp, gereedheid voor training en algemeen uithoudingsvermogen. Bewaken van de ijzermotivatie voor trainingsstands NEURO Stimulant & Adaptogenic Blend, een complex van componenten die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de energie, het verminderen van vermoeidheid, het bestrijden van stress en het versterken van het aanpassingsvermogen van het lichaam.

De werking van het supplement wordt aangevuld door een combinatie van twee vormen van creatine CREATINE Cellular Energy Complex waardoor je meer herhalingen doet, kracht en uithoudingsvermogen vergroten en de volgende reeks oefeningen nog eenvoudiger wordt. Bovendien bevat Nutrigo Lab Strength ook een complex van ingrediënten die de opname van actieve ingrediënten van het supplement ondersteunen – het garandeert u de hoogste effectiviteit van gebruik.

WIE MOET DE NUTRIGO LAB STRENGTH GEBRUIKEN?
Nutrigo Lab Strength is een voedingssupplement vóór de training, ontwikkeld voor gebruik door professionele sporters. Het zal de perfecte toepassing vinden, waar je ook een dosis energie van natuurlijke en veilige ingrediënten voor de gezondheid nodig hebt.

Nutrigo Lab Strength is de perfecte ondersteuning voor:

bodybuilders
vechtsportspelers
hardlopers en triatleten”

Ingrediënten en voedingswaarde

Actieve ingrediënten, volgens Nutrigolab.nl:

Samenstelling Per dosering:
2 maatscheppen
(15 gram)
Citrulline Malaat 2:1 3000 mg
L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2:1) 2000,00 mg
Beta-alanine 1000 mg
Creatinemalaat 3000 mg
Creatinehydrochloride (HCL) 1000 mg
N-acetyl-L-tyrosine 750 mg
Extract van de wortelstokken van alpinia galgant – enXtra ™ 300 mg
Bietenwortelextract – RedNite ™ [1,5 – 2,75% nitraat] 250 mg
Watervrije cafeïne 200 mg
Bergrooswortelextract [3% rosawin] 100 mg
Bitter sinaasappelfruitextract [6% synephrine] 100 mg
Cacaoboonzaadextract [24% theobromine] 100,00mg
Niacine 16 mg
Vitamine B6 1,4 mg
Pantotheenzuur 6 mg
Extract uit jaarpaprikavruchten [10% capsaïcine] 10 mg
Zwarte pepervruchtenextract – Bioperine® [95% piperine] 5 mg

Ingrediënten: 2: 1 appelchitraculin; creatine malaat 2: 1; L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2: 1); Beta-alanine; creatine hydrochloride; maltodextrine; geuren; taurine; N-acetyl-L-tyrosine; extract van de wortelstokken van alpinia galgant – enXtra ™ (Alpinia galanga); bietenwortelextract – RedNite ™ (Beta vulgaris) [1,5-2,75% nitraat]; watervrije cafeïne; antiklontermiddel – siliciumdioxide; verdikkingsmiddel – xanthaangom; verdikkingsmiddel – guargom; rhodiolarosea wortel extract [3% rosawin]; bittere sinaasappelfruit extract (Citrusaurantium) [6% synefrine]; cacaoboonzaadextract (Theobromacacao) [24% theobromine]; zoetstof – sucralose; zoetstof – steviolglycosiden; nicotinamide (niacine); jaarlijks peper extract (Capsicum frutescens) [10% capsaïcine]; Calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur); zwarte peper extract – Bioperine® (Pipernigrum) [95% piperine]; kleurstof – azorubine **; pyridoxine hydrochloride (vitamine B6).

Allergeneninformatie: geen informatie.

Bijwerkingen/waarschuwingen:

Is Nutrigo Lab Strength gevaarlijk? Dit zijn de aangegevewn waarschuwingen:

Azorubine kan een nadelig effect hebben op de activiteit en concentratie bij kinderen.

Gebruik en dosering

Volgens het Nutrigolab.nl:

Het gebruik van het supplement is uiterst eenvoudig, los slechts één portie van het product – 15 g (2 maatscheppen, in een set) op in 200 ml water. Gebruik dagelijks 1 portie gedurende 15 minuten voor de training. Niet innemen met andere producten die cafeïne bevatten. Niet innemen voor het slapengaan.

Nutrigo Lab Strength kopen

Nutrigo lab Strength is online te bestellen. Dit product wordt verkocht in potten van 450 gram. Er is slechts één smaak, namelijk ‘Energy Fruit'. Eén pot bevat 450 gram, en is daarmee goed voor 30 doseringen.

Hieronder alle webshops die dit product verkopen, met de prijs en hoeveelheid. Zoals je kunt zien, krijg je bij een grotere bestelling meerdere potten voor een omgerekend lagere prijs.

Nutrigolab.nl €59,00 / 450 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €118,00 / 1200 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €177,00 / 1800 gram Bekijken
Nutrigolabstrength.nl €59,00 / 450 gram Bekijken

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste pre-workout‘ voor advies over de aanschaf van een pre-workout.

Nutrigo Lab Strength review

Heb je ervaring met Nutrigo Lab Strength? Je kunt dan hieronder je beoordeling achterlaten in een korte review. Smaakt het goed? Lost het goed op? Merk je een bevordering van prestatie bij je training? Bijwerkingen? Laat het ons hieronder weten!

Comments Rating 5 (1 review)

1 gedachte over “Nutrigo Lab Strength Pre-workout”

  1. topproduct!

    Werking is bij mij top. Duidelijk meer energie en pomp dan normaal. Smaak lijkt erg op die van andere preworkouts, en is niet echt geweldig. Ook wel wat duur, maar omdat het zo goed werkt de moeite waard.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend