Stacker 2 Complete Creatine

stacker-2-complete-creatine-kopenComplete Creatine van Stacker 2 is een creatinesupplement dat vier verschillende soorten creatines bevat. De vier verschillende creatinebindingen die in dit supplement zitten, zijn: creatine monohydraat, tri-creatine citraatcreatine pyruvaat , en creatine ethyl ester.

Creatine is energiedrager in de spiercellen, en voornamelijk van belang bij korte krachtinspanningen. Door een creatinesupplement te nemen, wordt er meer creatine opgeslagen in de spiercellen. Daardoor heb je langer toevoer van energie in de spiercellen, wat bij krachttraining kan betekenen dat je een of meer extra herhalingen kan maken.

De ‘ouderwetse', meest gebruikte vorm van creatine is creatine monohydraat. Tot nu toe is er nog te weinig onderzoek gedaan om vast te stellen of andere bindingen effectiever zijn dan creatine monohydraat. Wel zijn ze in ieder geval veilig voor gebruik, en te gebruiken als creatinesupplement.

Stacker 2 Complete Creatine kopen (laagste prijs):

Productomschrijving

Productomschrijving volgens Stacker 2 Europe:

Stacker2 Europe – Complete Creatine

Complete Creatine bevat de vier krachtigste en best onderzochte vormen van creatine in één product. Door Complete Creatine dagelijks te gebruiken ervaar je gegarandeerd meer spierkracht. Je kunt zwaarder trainen en sets langer volhouden zonder dat je verzuurt. Om dit effect van Complete Creatine te ervaren pak je één of tweemaal daags slechts 5 gram opgelost in water. Complete Creatine werkt direct, zonder oplaadfase.

Complete Creatine
– Bevat de 4 sterkste vormen van creatine.
– Garandeert meer spierkracht bij krachttraining en sprint.
– Zwaarder trainen, vergroot je spierkracht en spieromvang.
– Is vrij van fillers.
– Houdt geen vocht vast.
– Beste prijskwaliteit verhouding.

Verbeterde versie van creatine monohydraat
Niet iedere creatine is hetzelfde. Stacker2 Europe biedt je enkel de beste creatines, die klinisch bewezen effectief zijn. Of je nu de creatine oplost in water, of mengt door een proteïneshake, je wordt sterker en explosiever in je training. Complete Creatine is een verbeterde versie van creatine monohydraat. Profiteer van minder waterretentie en een versnelde opname. Wanneer je gaat voor de hoogste kwaliteit en gegarandeerd resultaat zoekt, dan is Complete Creatine jouw best keus. Voor dit geld vindt je geen beter product.

Ingrediënten en voedingswaarde

Volgens het etiket:

Werkzame stoffen per dosering (5 gram):

Creatine blend 5000 mg
Creatine Monohydraat
Tri-Creatine citraat
Creatine Pyruvaat
Creatine Ethyl Ester

Overige Ingrediënten: isomaltulose, antiklontermiddel: calciumsilicaat

Voedingswaarden:

Bevat geen calorieën.

Allergenen-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik (volgens het label): Meng 1 maatschep met 250 ml koud water of een eiwitshake. Neem dit 30 minuten voor het sporten in.

Bijwerkingen: Bij een overdosis aan creatine is het mogelijk om kramp en of diarree te krijgen. Houdt je aan de doseringen die worden aangegeven op de pot.

Stacker 2 Complete Creatine kopen

Complete Creatine is bij meerdere webshops in Nederland te koop. Zie onderstaande tabel om prijzen te vergelijken. In één pot zit 300 gram poeder. Per dosering neem je 5 gram. Zo heb je met één pot 60 doseringen. Complete Creatine is smakeloos.

Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste creatine‘ voor advies over de aanschaf van creatine.

Stacker 2 Complete Creatine reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Werkt het goed? Lost het goed op? Merk je meer vooruitgang bij je training? Laat het hieronder weten!

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend