Whey Isolaat Advanced van Body en Fitshop

Whey Isolaat Advanced van Body en FitshopWhey Isolaat Advanced van Body en Fitshop is eiwitpoeder waarmee je eiwitshakes kunt maken. De eiwitten in dit supplement zijn whey eiwit isolaat. Whey isolaat is een eiwitbron gewonnen uit melk, gefilterd tot een zuiver poeder. Door dit filterproces is het percentage aan koolhydraten in het poeder laag.

Van de mogelijke eiwitbronnen bij eiwitshakes, is whey de eiwitbron met de hoogste biologische waarde. Dit houdt in dat het lichaam het goed kan opnemen en gebruiken.

Bij krachttraining is het nemen van een grote hoeveelheid eiwitten nodig om spiermassa op te bouwen. Door eiwitshakes te nemen kom je snel aan deze benodigde hoeveelheid eiwitten.

Whey Isolaat Advanced (2000 gram) kopen:

Niet meer beschikbaar. Dit product is vervangen door Whey Isolaat XP.

Productomschrijving

Bodyenfitshop omschrijft dit product als volgt:

“De nieuwe “gold standard” in Whey Isolaat
Wij wilden Whey Isolaat nog beter maken. De absolute #1 Whey Isolaat in kwaliteit, samenstelling, smaak en prijs. Kan dat? Ja, dat kan! Was het simpel? Nee! In exclusieve samenwerking met een vooraanstaande Whey producent in Nederland is het ons gelukt. Zijn wij nu de goedkoopste? Nee, dat niet. Wel hebben we met Whey Isolaat Advanced prijs-kwaliteit 100% de beste whey in de markt. Waarom? Bij ons koop je geen standaard Whey Isolaat zoals je deze eigenlijk overal koopt. Onze Whey Isolaat is simpelweg beter. Whey Isolaat Advanced bevat alleen de beste, “cold processed”, instant micro en ultra gefilterde Whey Isolaat Proteïne en de ultra exclusieve Gehydrolyseerde Whey Isolaat Proteïne, di- en tri peptides, dit zijn zeer korte ketens van aminozuren waardoor de opname nog efficiënter is. 100% gecontroleerde Nederlandse kwaliteit Whey. Deze exclusieve kwaliteit Whey Isolaat koop je bij ons voor dezelfde prijs als je elders voor “standaard” kwaliteit betaalt. Zo maken wij Whey Isolaat echt speciaal!

Kenmerken Whey Isolaat Advanced:
– De nieuwe “gold standard” in Whey Isolaat
– Exclusief: “cold processed” micro- en ultra gefilterde en gehydrolyseerde Isolaat
– Daadwerkelijk elke milligram wordt benut!
– Alleen het allerbeste
– 100% Whey Isolaat. 100% zuiver met 0 andere bronnen
– 0 toegevoegde suikers. Slechts 0.7 gram suiker per shake
– Prijs – kwaliteit de #1 in Europa
– Hoogst mogelijke eiwitgehalte

Whey Isolaat Advanced bevat:

Instant micro gefilterde Whey Isolaat Proteine – “cold processed” Whey Proteïne, zuiver en maximaal opneembaar. Top kwaliteit door zowel Micro- en Ultra filtratie. Exclusief gemaakt door Nederlands meest vooraanstaande eiwitproducent. Cold processed zorgt ervoor dat de natuurlijke structuur van de eiwitten niet is beschadigd door verhitting. Dat betekent dat de eiwitten maximaal werkzaam zijn. Daadwerkelijk elke milligram benut kan worden.

Gehydrolyseerde Whey Isolaat Proteine – deze exclusieve whey is op een natuurlijke manier door middel van enzymen deels omgezet in di- en tri peptides, dit zijn zeer kortere ketens van aminozuren waardoor de opname van Gehydrolyseerde Whey Isolaat eiwitten nog sneller en efficiënter is.

Ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten:

geïnstantiseerd wei- eiwit isolaat (melk en soja), geïnstantiseerd gehydroliseerd wei-eiwit isolaat (melk en soja), aroma, verdikkingsmiddel (guargom), resisitente dextrine, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K).

Allergenen-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: melk (lactose) en soja. (allergisch voor lactose? Bekijk de beste lactosevrije eiwitshakes)

Voedingswaarden:

100 gram 28 gram (1 scoop)
Energetische waarde 1553 kJ/ 371 kcal 435 kJ/ 104 kcal
Eiwitten 84,3 gram 23,6
Koolhydraten 3,1 0,9
  waarvan suikers   2,4   0,7
Vet 1,5 0,4
  waarvan verzadigd   0,7   0,2
Vezels 3,8 1,1
Zout 0,41 0,11

Afhankelijk van de smaak kan de voedingswaarde licht afwijken.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:

Meng 1 maatschep Whey Isolaat Advanced (28 gram) met 250 ml water. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag.

Bijwerkingen:

Er zijn geen mogelijke bijwerkingen van dit product bekend. Niet innemen als je allergisch bent voor de genoemde allergenen.

Whey Isolaat Advanced kopen

Whey Isolaat Advanced is een product van Body en Fitshop, en wordt verkocht in een pot van 2kg. Met de pot van 2kg kan je ongeveer 71 shakes maken, van 28 gram.

Whey Isolaat Advanced is beschikbaar in vier verschillende smaken: banaan, chocolade, en aardbei, en vanille. Wil je alle smaken eerst kunnen proberen, dan kun je ook de variety box bestellen. In de variety box zitten 12 shakes; 3 van elke smaak.

Whey Isolaat Advanced kopen (2000 gram):

Niet meer beschikbaar. Dit product is vervangen door Whey Isolaat XP.

Body en Fitshop heeft vaak aanbiedingen en kortingsacties. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. Twijfel je nog over je keuze? Bekijk dan het artikel ‘beste eiwitshake‘ voor advies over het kopen van een eiwitshake.

Whey Isolaat Advanced reviews en ervaringen

Heb je ervaring met dit product? Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review. Hoe smaakt het? Lost het goed op?

Comments Rating 0 (0 reviews)

Plaats een reactie

Sending

Send this to a friend