Dedicated Nutrition presenteert Unstoppable

Unstoppable_Orange-300x300Unstoppable is de nieuwe hype in de wereld van krachttraining. Deze pre workout is extreem heftig en revolutionair. Unstoppable van Dedicated Nutrition is zo heftig dat het aangeraden wordt van 18 jaar en ouder. Unstoppable zorgt voor een extreme focus, een extreme drive en extreme power. Unstoppable gaat je nieuwe records bezorgen gegarandeerd. Hoog tijd voor een review over Unstoppable van Dedicated Nutrition dus. We kunnen alvast zeggen dat onze ervaring met Dedicated Nutrition was zeker de moeite waard!

Het unieke van Unstoppable van Dedicated Nutrition

De meeste pre workouts bevatten een bepaalde hoeveelheid Creatine, Beta-Alanine, Arginine, Citrulline en Agmatine. Unstoppable bevat niet 1 van deze ingrediënten. Hieruit kun je al opmaken hoe uniek de samenstelling van Unstoppable is. Ze zijn op een volledig andere voet verder gegaan met de producten van hun pre workout. Het effect is hierdoor ook compleet anders dan andere pre workouts.

Unstoppable bestaat uit vele verschillende ingrediënten die nog nooit eerder samen in een pre workout zijn gebruikt. Hier hebben ze bij Dedicated Nutrition 5 jaar de tijd voor genomen. Hieronder lichten we aantal van deze unieke ingrediënten toe:

Adreno-Pump™: Adreno-Pump zorgt, zoals de naam al zegt voor een flinke pomp in je spieren. Daarbij geeft het ook nog een flinke dosis energie, versterkt spierkracht en verhoogt het je vetverbranding. Een unieke ingrediënt in een pre workout.

Trimethylglycine Nitrate: Dit unieke ingredient van Unstoppable vergroot de opbouw van kracht en spiermassa. Tijdens je training zul je merken dat je steeds zwaarder wilt en kunt trainen, dat komt door Trimethylglycine Nitrate.

Ampheta-Tea: De naam doet vermoeden dat het een illegale substantie is. Niks is minder waar. Het is een thee extract dat speciaal voor Dedicated is ontwikkeld. Het geeft je een onoverwinnelijk gevoel. Het Alpha male gevoel zoals dat in krachtsport wordt genoemd.

Caffeine Anhydrous: Uiteraard moet je van een pre workout ook energie krijgen. Caffeine Anhydrous is een verbeterde vorm van Cafeïne die beter en sneller wordt opgenomen zonder dat het een ongemakkelijk gevoel geeft.

Dit is slechts een greep uit de ingrediënten van Unstoppable. De lijst is te lang om op te noemen. Het is ook moeilijk te omschrijven wat de effecten zijn. We kunnen je enkel aanraden deze pre workout te bestellen want het gaat je verbazen op alle fronten. Let wel op dat het een heftig supplement is, gebruik het dus verstandig en alleen als je 18 jaar of ouder bent.

Plaats een reactie

Send this to a friend