Jack3d Review

jack3d-advanced-reviewUSPlabs heeft meerdere varianten van hun zeer bekende Jack3d (uitgesproken als Jacked). Er bestaat de oude Jack3d en de vernieuwde Jack3d Micro. Het is een pre-workout middel dat aangemengd moet worden met water en ongeveer 30 à 60 minuten voor een workout moet worden genomen. USPlabs is bekend geworden vanwege hun eerste variant, Jack3d, vanwege de vele klachten en bewondering van gebruikers, maar daar zullen wij later in het artikel op terugkomen. Het doel en resultaat van Jack3d is extra focus, extreem doorzettingsvermogen en een gevoel van oneindig energie geven. De geruchten zorgden ervoor dat veel mensen besloten om het te proberen, maar was dat wel verstandig?

De oorspronkelijke Jack3d had volgens de grote klantenbasis gigantische effecten. Mensen konden meer en langer trainen, soms zorgde het er zelfs voor dat mensen blessures kregen omdat ze te veel trainden. In praktijk werkt het product dus zeer goed. Helaas kwamen er wel vele bijwerkingen bij de gebruikers. Zo ontstonden er tintelingen door het hele lichaam en bij sommigen zelfs het gevoel als hun huid brandde. Ook raakten veel mensen er verslaafd aan omdat het een unieke “kick” gaf. Vervolgens kregen mensen ook zware hoofdpijn en extreme burnouts. Bij de burnouts zouden zelfs simpele opgaven zoals de trap oplopen of het huis stofzuigen onmogelijk zijn.

De bijwerkingen ontstonden omdat er veel ongezonde stoffen in zaten die door gezondheidsinspecties als illegaal of gevaarlijk wordt beschouwd. Jack3d is bij sommige competities dan ook verbannen omdat het dezelfde resultaten geeft als steroïden. De gevaren komen voornamelijk door de stof dimethylamylamine, kortweg DMAA. Het zorgt ervoor dat de bloeddruk stijgt en het hart sneller klopt wat als resultaat hartaanvallen kan geven.

USPlabs staat gelukkig niet stil en heeft daarom Jack3d Micro gemaakt. Jack3d Micro bevat geen DMAA en minder cafeïne. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vervelende bijwerkingen van de originele Jack3d vrijwel niet meer voorkomen terwijl het nog steeds een goede boost aan uw energie kan geven voor een workout. Als er bijwerkingen ontstaan zijn die veel minder dramatisch dan bij de oude Jack3d. Zo is er nog steeds de mogelijkheid dat mensen moe worden, maar niet meer de extreme burnouts hebben. Als de genoemde oude bijwerkingen voorkomen is dit meestal omdat de gebruiker een grote dosis gebruikt. Vrijwel alle klanten zijn zeer tevreden met Jack3d Micro en raden het andere bodybuilders en fitnessfanaten aan.

Onthoud dat u altijd de aanwijzingen op de verpakking moet raadplegen en advies vragen aan een professionele trainer nooit verkeerd is.

>> Meer informatie over Jack3d en bestellen!

 

Plaats een reactie

Send this to a friend