Gorillasports Power Cage

gorillasports-power-cage-3De Gorillasports Power Cage is het goedkoopste power rack dat op dit moment beschikbaar is. Deze power cage is belastbaar tot 250kg, en maakt gebruik van staanders van 50×50 mm. Het rack is compact, waardoor het niet teveel ruimte inneemt in je home gym. Het rech is 120 cm lang, 103 cm breed, en 212 cm hoog.

Net als de Jetstream MC-300 power rack, maakt de Gorillasports power cage gebruik van een verhoogde onderste dwarsbalk tussen de twee achterste staanders. Doordat deze balk is verhoogd, zit deze niet in de weg als je de halterstang uitpakt om te squatten.

Dit rack maakt gebruik van het staaftype safety bars. Dit is één lange pin die je door de voorste en achterste staander heen moet schuiven. Ook de afleghaken, de haken voor het neerleggen en uitpakken van de halterstang, zijn het staaftype. Je kunt de safety bars en afleghaken bij dit rack op 15 verschillende hoogten instellen. Tussen de verschillende instellingen zit steeds 7,5 cm hoogteverschil.

De power cage stelt je in staat om veilig squats, bench press, en andere oefeningen uit te voeren. Krijg je het gewicht bij deze oefeningen niet meer omhoog, dan kan je de halterstang laten zakken tot de safety bars, en hier onder vandaan stappen.

Er zit in deze power cage ook een optrekstang ingebouwd. Daarmee heb je ook de mogelijkheid om chin-ups en pull-ups te doen.

Er zijn bij deze power cage geen uitbreidingen beschikbaar. Er is dus geen lat pulldown aan dit rack toe te voegen, en oon geen dipsteunen.

Gorillasports power cage kopen

Dit power rack is alleen te bestellen bij gorillasports. Op dit moment is deze power cage in de aanbieding. Normaal gesproken kost deze €399,95, met de aanbieding slechts €249,95. Daarmee is dit de goedkoopste power cage die er op dit moment te koop is.

Gorillasports.nl € 249,00

Om dit rack te vergelijken met andere opties, bekijk deze vergelijktabel. Voor meer informatie en een volledig koopadvies, zie ook het artikel ‘power rack kopen‘.

Plaats een reactie

Send this to a friend