PowerMark 475R Power Rack

PowerMark 475R power rackDe Powermark 475R is een simpel, maar zwaar belastbaar power rack. De 60×60 mm staanders zorgen voor een maximale belasting van 363 kg (800lbs). Het rack is 143 cm diep, 117 cm breed, 215 cm hoog, en heeft een eigen gewicht van 78kg.

Met behulp van dit power rack kun je onder andere veilig squatten en bankdrukken. De halterstang leg je in dit rack neer op de afleghaken.

De safety bars zorgen voor de veiligheid. Lukt het je niet om je herhaling af te maken, dan kun je de halterstang rustig laten zakken tot op de safety bars. Deze bars zijn bij de Powermark 475R uitgevoerd in het zwaar belastbare balk-type.

Er zijn bij dit rack 18 verschillende standen waarop de afleghaken en safety bars zijn in te stellen.

Het rack is uitgevoerd met multigrip handvaten, zodat je meerdere typen optrekoefeningen kunt doen. De handgrepen zijn uitgevoerd met knurling, ofwel karteling, om te zorgen voor meer grip. Er zijn vier verschillende grepen; een smalle en wijde greep, en een smalle en wijde hammer grip. Bij hammer grip pull-ups zijn de handvaten waaraan je je vastpakt parallel aan elkaar.

PowerMark-475R-power-rack-met-lat-pulleyZoals bij veel power racks, is de 475R uit te breiden met een kabelmachine. Deze kabelmachine heet de ‘Powermark 475A', en heeft een lat pulldown optie, en een low row optie.

Zo kun je door de pulldown bar vastmaken aan de bovenkant van de kabelmachine om lat pulldowns en tricep pushdowns te doen. Door de bar aan de onderkant aan de kabel vast te maken, de ‘low row' optie, kun je meerdere soorten rows doen, en bicep curls.

Ook zijn er dip bars beschikbaar voor deze power cage; de Powermark 475D. De laatste mogelijke uitbreiding zijn extra afleghaken, de 475G.

Dit rack mist gaten voor het toevoegen van band pegs. Ook zijn de verschillende standen op het rack niet genummerd. Wil je deze opties toch toevoegen, dan zou je zelf gaten kunnen boren voor het toevoegen van band pegs, en nummerstickers plakken om de verschillende standen te nummeren.

PowerMark 475R kopen

Je kunt de PowerMark 475R power rack kopen bij bol.com. Op dit moment kost dit power rack € 339. Dat is evenveel als de Powerline PPR200X.

Bol.com € 339,00

Voor meer informatie over het kiezen van een power rack, zie ook de power rack koopgids. Je kunt meerdere power racks met elkaar vergelijken in de power rack vergelijktabel.

Plaats een reactie

Send this to a friend