Gorilla sports – beste aanbiedingen en korting

gorilla-sports-kortingGorilla Sports is een Nederlandse webshop met een groot aanbod aan betaalbaar fitnessmateriaal. Ze verkopen onder andere dumbbells, halterstangen, halterschijven, haltersets, fitnessbanken, halterbanken, power racks en lat pulleys.

Bij Gorilla Sports zijn er altijd producten in de aanbieding of met korting te koop. In dit artikel vind je de beste aanbiedingen en kortingen van dit moment.

Multi Squat rack – aanbieding

multi squat rack kortingEen squatrek bestaat uit twee staanders waar je de halterstang in kunt leggen. Zo kun je met behulp van dit rack squats uitvoeren, maar bijvoorbeeld ook overhead presses. Dit rek is in verschillende hoogtes in te stellen. Door de staanders in een lage stand in te stellen is het in combinatie met een fitnessbank dus ook te gebruiken voor bankdrukken. Ook zitten er aan de staanders dipsteunen. Door de staanders van dit rack dicht bij elkaar te zetten kun je dus ook dips uitvoeren.

De staanders van dit multi squat rack van Gorilla Sports zitten aan elkaar vast met een verbindingsbalk voor extra stabiliteit. De verbindingsbalk verstelbaar in lengte. Hierdoor kun je, afhankelijk van de oefening die je wil uitvoeren, de staanders dicht bij elkaar zetten, of juist verder van elkaar af. Aan dit rack zitten zogenaamde ‘safety bars', waardoor je veilig kunt bankdrukken zonder spotter. Haal je de herhaling niet, dan kun je de stang tot op de safety bars laten zakken. Het rack is maximaal belastbaar tot 270 kg.

Op dit moment is dit squatrek in de aanbieding. Waar deze normaal €174,95 kost, betaal je met de huidige aanbieding slechts €94,95.

>> Meer informatie en bestellen

Halterset 100 kg Gripper Kunststof

gorilla sports halterset korting

Deze halterset heeft een totaalgewicht van 100kg. In deze halterset zit een rechte halterstang, een EZ curlbar en twee korte dumbbellstangen. Met deze drie verschillende soorten halters kun je veel verschillende oefeningen uitvoeren. Zo kun je met de rechte halterstang bankdrukken en squatten. Daarvoor heb je wel een rack nodig, bijvoorbeeld het multi squat rack van hierboven.

In deze set zitten de verschillende halters, en 75 kg aan kunststof halterschijven. De schijven in deze set zijn 4 halterschijven van 10 kg, 4 schijven van 5 kg,  4 van 2.5 kg, en 4 van 1.25 kg.

Deze halterset is op dit moment te koop met een flinke korting. Normaal kost deze set €279,95, maar op dit moment slechts €149,95. Dat is €130 korting op de normale prijs!

>> Meer informatie en bestellen

Multifunctionele Fitnessbank – ruim 50% korting

multifunctionele-fitnessbank-gorillasportsDe Multifuctionele Fitnessbank van Gorillasports is een verstelbare fitnessbank, die je onder andere kunt gebruiken voor bankdrukken en dumbbell presses.

De rugleuning van deze bank is verstelbaar in 6 posities, waardoor je de hoek waaronder je je oefeningen doet kunt aanpassen. De zitting van deze fitnessbank is te verstellen in 4 verschillende standen. De bank is maximaal belastbaar tot 220 kg.

Deze bank is op dit moment in de aanbieding. De normale prijs is €199,95. Met de huidige aanbieding krijg je daar wel €105 korting op; je betaalt nu slechts €94,95.

>> Meer informatie en bestellen

Plaats een reactie

Send this to a friend